αθλητικά

Ενοχλημένος για το κόστος της μεταγραφής του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

αθλητικά

Ο Νεϊμάρ αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολυτελή οικία του στο Μπουζιβάλ, μία όμορφη περιοχή  περίπου 17 χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι, καθώς (όλο το άρθρο)

αθλητικά

Δεν ξέρουμε αν έχουν δόση αλήθειας οι φήμες περί θέλησης του Νεϊμάρ να αφήσει την Παρί, το σίγουρο είναι πως αποφάσισε να φύγει από την υπερπολυτελή του έπαυλη. Διαβάστε το story. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η κυριότερη ασθένεια των καρπών της καρυδιάς είναι η βακτηρίωση και των φύλλων η ανθράκωση. Επίσης, σοβαρές προσβολές στον κορμό και το ριζικό σύστημα προκαλούν η φυτόφθορα και η σηψηρριζία. (όλο το άρθρο)

blogs

Από τι κινδυνεύετε αν χρησιμοποιείτε παλιά τάπερ; Σε κάθε σπίτι υπάρχουν τα γνωστά σε όλους δοχεία τύπου “τάπερ”, στα οποία αποθηκεύουμε τροφές και συνήθως τα βάζουμε στο ψυγείο. Αν, όμως, τα τάπερ που χρησιμοποιείτε τα έχετε πολλά χρόνια, τότε μπορεί να διατρέχετε έναν σοβαρό κίνδυνο. (όλο το άρθρο)

αθλητικά

H "Marca", επηρεασμένη απ' τη "Black Friday", παρουσίασε τους δέκα ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα που βρίσκονται στην transfer list ενόψει Ιανουαρίου, μεταξύ των οποίων είναι και ονόματα-έκπληξη (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος