τεχνολογία

Ένας άντρας 32 χρονών από την Αγγλία πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το iPhone του στο μπάνιο του. H αστυνομία κάνει λόγο για ατύχημα και όχι κάποια αυτοκτονία. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Η Foxconn, που -μεταξύ άλλων συσκευών- συναρμολογεί το iPhone X της Apple στην Κίνα, χρησιμοποιεί στα εργοστάσιά της και μαθητές που δουλεύουν (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple μπορεί να δουλεύει πάνω σε ένα δεύτερης γενιάς iPhone SE με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας το πρώτο μισό του 2018. Αυτό αναφέρει σήμερα η Economic Daily News τονίζοντας πως η εν λόγω συσκευή θα συναρμολογηθεί αποκλειστικά από εργοστάσιο της Wistrons στην Ινδία. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Caviar είναι γνωστή για τις διάφορες εκδόσεις που δημιουργεί για δημοφιλή τηλέφωνα και απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Έτσι, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του iPhone X, ανακοίνωσε το iPhone X Imperial Crown edition που φέρει στο πίσω μέρος σχέδιο εμπνευσμένο από τη ρωσική Ομοσπονδία και πάνω από 300 πολύτιμους λίθους. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Foxconn, που -μεταξύ άλλων συσκευών- συναρμολογεί το iPhone X της Apple στην Κίνα, χρησιμοποιεί στα εργοστάσιά της και μαθητές που δουλεύουν παράνομες υπερωρίες, έως 11 ώρες, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη παγκόσμια ζήτηση για το νέο “έξυπνο” κινητό τηλέφωνο της αμερικανικής εταιρείας. Το θέμα ήλθε στο φως, ύστερα από καταγγελίες που έκαναν έξι μαθητές […]. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Παρόλο που ο προστατικός καρκίνος είναι μια σοβαρή ασθένεια, οι περισσότεροι άντρες επιβιώνουν, ιδιαίτερα όταν αυτή ανιχνευθεί σε πρώιμο στάδιο (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Στην Αμερική έχουμε την παραμονή της ημέρας των Ευχαριστιών και είναι αυτή η περίοδος που ιστορικά η Apple δημοσιεύει της εορταστική της διαφήμιση. Φέτος ο τίτλος της είναι “Sway” όπου και έχουμε εμφάνιση του iPhone X αν και κατά βάση έχουμε παρουσίαση των AirPods σε ρόλο πρωταγωνιστή. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος