τεχνολογία

Αυτή την στιγμή περιμένουμε την κυκλοφορία του πρώτου OLED iPhone αλλά οι φήμες δεν σταματούν για μελλοντικά και επερχόμενα μοντέλα με μια εύκαμπτη οθόνη μάλιστα. Σύμφωνα με το The Bell (via The Investor), η Apple δουλεύει με την LG και όχι την Samsung για την δημιουργία ενός iPhone με μια εύκαμπτη OLED oθόνη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Η LG Electronics (LG) διοργανώνει τον gaming διαγωνισμό The Battle of the Monitors και προσφέρει δώρο ένα LG gaming monitor σε έναν μεγάλο νικητή καθώς και άλλα LG δώρα σε άλλους τρεις. Τέσσερις YouTubers-gamers κάνουν reviews τεσσάρων gaming monitors, παρουσιάζουν τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους και τις χρήσεις τους και καλούν τους χρήστες να επιλέξουν […]. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας του iMac Pro, του ισχυρότερου Mac που έχει κατασκευαστεί ποτέ! Ο iMac Pro απευθύνεται στους επαγγελματίες χρήστες, από video editors και 3D animators σε μουσικούς, software developers και επιστήμονες οι οποίοι αναζητούν την απόλυτη δύναμη από το Mac τους. Έρχεται εξοπλισμένος με -κρατηθείτε- έως και 18core Xeon επεξεργαστές με Turbo Boost speeds (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος