τεχνολογία

Αυτή την στιγμή περιμένουμε την κυκλοφορία του πρώτου OLED iPhone αλλά οι φήμες δεν σταματούν για μελλοντικά και επερχόμενα μοντέλα με μια εύκαμπτη οθόνη μάλιστα. Σύμφωνα με το The Bell (via The Investor), η Apple δουλεύει με την LG και όχι την Samsung για την δημιουργία ενός iPhone με μια εύκαμπτη OLED oθόνη. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Τα Animoji, είναι ίσως ένα από τα πιο gimmicky χαρακτηριστικά του iPhone X και πλέον είναι και ένα από αυτά για τα οποία η Apple μηνύθηκε για την ονομασία που έδωσε από μια εταιρεία λογισμικού στην Ιαπωνία. Η Emonster, κατέθεσε μήνυση στην Apple σε Αμερικανικό δικαστήριο τονίζοντας πως έχει κατοχυρώσει την ονομασία “Animoji” πίσω το 2014. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Ο γνωστός αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo επανέλαβε σήμερα τις προβλέψεις του για την παραγωγή του iPhone X που παραμένει προβληματική αναφέροντας πως η εταιρεία για το λανσάρισμα θα έχει μόλις 3 εκατομμύρια συσκευές iPhone X. Βασικός λόγος για αυτή την προβληματική παραγωγή είναι η έλλειψη σημαντικών εξαρτημάτων της συσκευής που έχουν να κάνουν . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

H Apple δεν έχει κάποιο σχέδιο για την διοργάνωση κάποιου media event αυτό το μήνα και την παρουσίαση νέων συσκευών ή αναβάθμιση παλαιότερων μοντέλων και έτσι σταματάει η φήμη που ήθελε την εταιρεία να κινείται όπως πέρυσι και να διοργανώνει ένα Mac event όπως πέρυσι. Ένας αναγνώστης του MacRumors έστειλε ένα email στον Craig Federighi . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την 4η beta των επερχόμενων iOS 11.1 και watchOS 4. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Αν νομίζετε πως ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί για την χρήση μιας VPN υπηρεσίας στις μέρες μας είναι υπερβολικός και πως κάποιους τους έχει πιάσει απλά παράνοια θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε τόσες πολλές συναλλαγές προσωπικές και επαγγελματικές online. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος