τεχνολογία

Ο Mark Gurman του Bloomberg δημοσιοποίησε μια νέα αναφορά σήμερα δίνοντας μας ακόμη μια μεγαλύτερη εικόνα για το επόμενο μεγάλο επίτευγμα της Apple – Αυτό δεν είναι άλλο από την επαυξημένη πραγματικότητα μιας και η εταιρεία πιστεύει όσο τίποτα άλλο πάνω σε αυτό. Βάση πηγών κοντά στα πλάνα της Apple ο Gurman αναφέρει πως η εταιρεία . (όλο το άρθρο)


Ακόμη μια iPhone 8 διαρροή σήμερα με την μορφή μιας εικόνας από την θήκη της συσκευής που μας έρχεται από το KKSneakLeaks. Σίγουρα όπως έχουμε πει και άλλες φορές οι κατασκευαστές θηκών και ειδικά από την Ασία ανήκουν σε δύο κατηγορίες. (όλο το άρθρο)

Με σημερινό ενημερωτικό email της η Apple προδίκασε αυξήσεις στις τιμές πώλησης εφαρμογών και παιχνιδιών στο App Store καθώς και τον αντίστοιχων In – app αγορών τους σε μια σειρά χωρών που χρησιμοποιούν ως νόμισμα το ευρώ – Ναι μέσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα. Μέσα στις επόμενες 7 ημέρες λοιπόν όλες οι τιμές . (όλο το άρθρο)

Μάθαμε πρόσφατα πως τα ποσοστά των macOS malware έχουν μεγαλώσει και μάλιστα κατά πολύ φτάνοντας το 744% πέρυσι. Τα περισσότερα βέβαια μέχρι στιγμής τουλάχιστον πέφτουν στην όχι και τόσο ανησυχητική κατηγορία του adware. (όλο το άρθρο)

Συνεχίζοντας με τις υποτιθέμενες iPhone 8 διαρροές αυτή την εβδομάδα ο Benjamin Geskin επέστρεψε με νέες εικόνες. Αυτές δείχνουν για πρώτη φορά ένα εργοστασιακό καλούπι του iPhone 8 μαζί με ένα σετ σχεδιαγραμμάτων. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος