τεχνολογία

Ο Mark Gurman του Bloomberg δημοσιοποίησε μια νέα αναφορά σήμερα δίνοντας μας ακόμη μια μεγαλύτερη εικόνα για το επόμενο μεγάλο επίτευγμα της Apple – Αυτό δεν είναι άλλο από την επαυξημένη πραγματικότητα μιας και η εταιρεία πιστεύει όσο τίποτα άλλο πάνω σε αυτό. Βάση πηγών κοντά στα πλάνα της Apple ο Gurman αναφέρει πως η εταιρεία . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Στην Αμερική έχουμε την παραμονή της ημέρας των Ευχαριστιών και είναι αυτή η περίοδος που ιστορικά η Apple δημοσιεύει της εορταστική της διαφήμιση. Φέτος ο τίτλος της είναι “Sway” όπου και έχουμε εμφάνιση του iPhone X αν και κατά βάση έχουμε παρουσίαση των AirPods σε ρόλο πρωταγωνιστή. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Foxconn, που -μεταξύ άλλων συσκευών- συναρμολογεί το iPhone X της Apple στην Κίνα, χρησιμοποιεί στα εργοστάσιά της και μαθητές που δουλεύουν (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple μπορεί να δουλεύει πάνω σε ένα δεύτερης γενιάς iPhone SE με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας το πρώτο μισό του 2018. Αυτό αναφέρει σήμερα η Economic Daily News τονίζοντας πως η εν λόγω συσκευή θα συναρμολογηθεί αποκλειστικά από εργοστάσιο της Wistrons στην Ινδία. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Foxconn, που -μεταξύ άλλων συσκευών- συναρμολογεί το iPhone X της Apple στην Κίνα, χρησιμοποιεί στα εργοστάσιά της και μαθητές που δουλεύουν παράνομες υπερωρίες, έως 11 ώρες, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη παγκόσμια ζήτηση για το νέο “έξυπνο” κινητό τηλέφωνο της αμερικανικής εταιρείας. Το θέμα ήλθε στο φως, ύστερα από καταγγελίες που έκαναν έξι μαθητές […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος