τεχνολογία

Ο Mark Gurman του Bloomberg δημοσιοποίησε μια νέα αναφορά σήμερα δίνοντας μας ακόμη μια μεγαλύτερη εικόνα για το επόμενο μεγάλο επίτευγμα της Apple – Αυτό δεν είναι άλλο από την επαυξημένη πραγματικότητα μιας και η εταιρεία πιστεύει όσο τίποτα άλλο πάνω σε αυτό. Βάση πηγών κοντά στα πλάνα της Apple ο Gurman αναφέρει πως η εταιρεία . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Η iOS 11 beta 4 που έγινε διαθέσιμη για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές της Apple πριν λίγες μέρες (η public beta 3 είναι επίσης διαθέσιμη) έφερε μια σειρά από αλλαγές και παρακάτω σας τις παρουσιάζουμε. New splash screen for Notes app Modified Notes app icon New splash screen for Photos app Updated Reminders app icon New Contacts . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την αποκατάσταση της πραγματικότητας έχει ως στόχο η ανακοίνωση του δήμου Σίφνου σε ότι αφορά τη λίστα που δημοσίευσε το ΥΠΕΝ με τους «ασυνεπείς» και «αδιάφορους» δήμους ως προς τους δασικούς χάρτες, με αφορμή και τη νέα παράταση έως 07-09-2017 που έδωσε το υπουργείο. Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο δήμος, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη The post Τι απαντά ο Δ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος