τεχνολογία

Έχουν περάσει λίγες ημέρες που παρακολούθησα ένα βίντεο στο οποίο ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά κανάλια του YouTube, που δεν τα πάει και τόσο καλά με την Apple (βλέπε Bendgate), προσπάθησε να εξηγήσει σε όλους μας για ποιον λόγο θεωρεί ότι το iPhone πρόκειται για το πιο επιτυχημένο προϊόν όλων των εποχών. Η αλήθεια είναι ότι […] The post “Το iPhone είναι το πιο επιτυχημένο προϊόν ό (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Ο γνωστός αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo επανέλαβε σήμερα τις προβλέψεις του για την παραγωγή του iPhone X που παραμένει προβληματική αναφέροντας πως η εταιρεία για το λανσάρισμα θα έχει μόλις 3 εκατομμύρια συσκευές iPhone X. Βασικός λόγος για αυτή την προβληματική παραγωγή είναι η έλλειψη σημαντικών εξαρτημάτων της συσκευής που έχουν να κάνουν . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Τα Animoji, είναι ίσως ένα από τα πιο gimmicky χαρακτηριστικά του iPhone X και πλέον είναι και ένα από αυτά για τα οποία η Apple μηνύθηκε για την ονομασία που έδωσε από μια εταιρεία λογισμικού στην Ιαπωνία. Η Emonster, κατέθεσε μήνυση στην Apple σε Αμερικανικό δικαστήριο τονίζοντας πως έχει κατοχυρώσει την ονομασία “Animoji” πίσω το 2014. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος