τεχνολογία

Ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες, πλέον, είναι αυτό της ασφάλειας των δεδομένων τους και των συνεπειών σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κάποιου αποθηκευτικού μέσου που τα περιέχει. Το ξέρατε ότι, κατά μέσο όρο, μια "απώλεια" δεδομένων από μεγάλους οργανισμούς κοστίζει 3,7 εκατομμύρια ευρώ;  Η Ε. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Μετά την επέκταση που έκανε σε νέες χώρες, η δημοφιλής διαδικτυακή υπηρεσία video streaming, Netflix, τα νούμερα των συνδρομητών της έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ της. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Netflix, μόνο το τελευταίο τρίμηνο γράφτηκαν 7,04 εκατομμύρια νέοι συνδρομητές, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από αυτόν της ίδιας περιόδου το προηγούμενο έτος (5,59 εκατομμύρια νέοι συνδρομητές). (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τουλάχιστον 20 πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους κατά την κατάρρευση του 17ώροφου κτηρίου στην Τεχεράνη την Πέμπτη. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Υπό την απειλή όπλου και χειροβομβίδας άγνωστος έκλεψε διαμάντια αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ από κοσμηματοπωλείο στις Κάννες της γαλλικής Ριβιέρας και διέφυγε πεζός. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος