τεχνολογία

Ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες, πλέον, είναι αυτό της ασφάλειας των δεδομένων τους και των συνεπειών σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κάποιου αποθηκευτικού μέσου που τα περιέχει. Το ξέρατε ότι, κατά μέσο όρο, μια "απώλεια" δεδομένων από μεγάλους οργανισμούς κοστίζει 3,7 εκατομμύρια ευρώ;  Η Ε. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Το φημολογούμενο 5.8 ιντσών iPhone 8 αναμένεται να έρθει με έναν πιο ισχυρό 10 Watt αντάπτορα φόρτισης στο κουτί του ο οποίος θα έχει μια USB-C συνδεσμολογία που θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Σε 35 προσαγωγές, 20 εκ των οποίων -μέχρι στιγμής- μετατράπηκαν σε συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, προχώρησε η ΕΛΑΣ στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης σε καταυλισμό Ρομά στην Αγία Σωτήρα Αχαρνών, την Πέμπτη. . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Σχεδόν δέκα εκατομμύρια τόνοι ψαριών ή το 10% περίπου των αλιευμάτων διεθνώς πετιούνται κάθε χρόνο πίσω στη θάλασσα για διάφορους λόγους, ενώ (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Οι ειδικοί της Kaspersky Lab μελέτησαν τις υπηρεσίες DDoS που είναι διαθέσιμες στη μαύρη αγορά και προσδιόρισαν πόσο πολύ έχει αναπτυχθεί αυτή η παράνομη επιχείρηση, καθώς και η έκταση της δημοτικότητας και της κερδοφορίας της. Τα ανησυχητικά νέα είναι ότι η οργάνωση μίας επίθεσης κοστίζει περίπου 7$ την ώρα, ενώ η εταιρεία-στόχος ενδέχεται να χάσει χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, δολάρια. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος