τεχνολογία

Το AeroMobil Flying Car, ένα υβρίδιο αυτοκινήτου και αεροπλάνου, είναι πλέον έτοιμο να δεχθεί παραγγελίες από ενδιαφερόμενους αγοραστές, όπως ανακοινώθηκε σε έκθεση στο Μονακό, όπου παρουσιάσθηκε. Όμως όποιος το θέλει, θα πρέπει να καταβάλει 1,2 έως 1,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκάλυψε η ομώνυμη κατασκευάστρια εταιρεία με έδρα τη Σλοβακία. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

H Ιntersys AE,  επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοινώνει την ανοιξιάτικη προσφορά ΔΩΡΕΑΝ εγκατάστασης ηχοσυστήματος αυτοκινήτου Pioneer. Συγκεκριμένα για την περίοδο από 1η Απριλίου έως και 31 Μαΐου 2017, ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει τo καινούργιο του ηχοσύστημα αυτοκινήτου Pioneer επιλέγοντας από μια γκάμα συγκεκριμένων μοντέλων πηγών mechaless, ραδιοCD, οθόνες multimedia ή/κ (όλο το άρθρο)

οικονομία

Μήνυμα στους δανειστές ότι η σύγκρουση μεταξύ Ευρωπαίων και ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος στερεί πολύτιμο χρόνο για την ελληνική οικονομία, γεγονός που θα μπορούσε να καθυστερήσει την επιστροφή στην ανάπτυξη, απευθύνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με άρθρο του στην εφημερίδα Wall Street Journal. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Πολλοί δεν αισθάνονται έτοιμοι για ευθύνες όπως να πληρώνουν μόνοι τους λογαριασμούς (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple έχει κάποια πανέξυπνα μυαλά προερχόμενα από την NASA για το πρόσφατο project της για ένα αυτόνομης οδήγησης αυτοκίνητο όπως αποκαλύπτουν σήμερα μια σειρά από κείμενα που δείχνουν μια σειρά από επιστήμονες στην ομάδα της Apple. Μια νέα εγγραφή λοιπόν στην DMV αρχή της Καλιφόρνια παρουσιάζει την ταυτότητα των έξι οδηγών που θα χρησιμοποιήσει . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος