τεχνολογία

Το Facebook Journalism Project αποκάλυψε το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, εν μέσω σκληρών επικρίσεων για το ρόλο του στη διάδοση ψευδών ειδήσεων. Όπως αναφέρεται στο euro2day. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Το νέο 4G+ Smartphone Huawei P10, το αποκαλούμενο και “Perfect Ten”, που ξεχωρίζει για τις υψηλές του επιδόσεις και το εξαιρετικό του στυλ, φέρνουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στις 4 Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν και να αποκτήσουν πρώτοι το εντυπωσιακό Huawei P10 έως και τις 31 Μαρτίου στην ιστοσελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Το Hangover Suit είναι μια ειδική στολή της Ford που ζυγίζει πάνω από 17 κιλά και αποτελείται από ένα ειδικό γιλέκο, βαράκια στους καρπούς και τους αστραγάλους, καπέλο, γυαλιά και ακουστικά. Όλα αυτά μαζί προσομοιώνουν τα κλασικά συμπτώματα της κόπωσης, της ζαλάδας, του πονοκέφαλου και της δυσκολίας συγκέντρωσης που προκαλεί το hangover μετά από κατανάλωση […]. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Το Twitter εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας premium έκδοσης του δημοφιλούς interface του, Tweetdeck, που θα προορίζεται για επαγγελματική χρήση, ανακοινώθηκε την Πέμπτη – με την εταιρεία να δείχνει για πρώτη φορά την πρόθεση να επιδιώξει έσοδα από κάποιους χρήστες της μέσω ενός συνδρομητικού μοντέλου. Όπως οι περισσότερες εταιρείες του χώρου των social media, το […]. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Έναν αρθρωτό, «plug-and-play» εξωσκελετό για ανθρώπους καθηλωμένους σε αναπηρικά καροτσάκια, που μπορεί να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με αυτά, δημιούργησε ιταλική εταιρεία. Ο εξωσκελετός της Rehab Technologies χρησιμοποιείται συμπληρωματικά στα καροτσάκια, καθώς μπορεί να αποσυναρμολογείται και να μεταφέρεται με ευκολία όταν ο χρήστης βρίσκεται στο καρότσι, και να συναρμολογείται και ενεργοποιεί (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Instagram Δωρεάν

26-3-2017 8:12 PM | mobile-news | σχετικά νέα

Το Instagram διατίθεται πλέον και για την desktop πλατφόρμα της Microsoft μέσω του Windows Store, ενώ επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί το feed του, να ελέγχει τα μηνύματά του, αλλά και να στέλνει νέα, να προβαίνει σε αναζήτηση περιεχομένου και γενικά να αξιοποιεί τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας, σχεδόν όπως και στη mobile εφαρμογή. Υπάρχουν όμως […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος