τεχνολογία

Το UBTECH Jimu Robot Mini Kit δεν είναι ένα απλό παιχνίδι κατασκευών για μικρά παιδιά (άνω των 8 ετών), καθώς προσφέρει την ευκαιρία στο αγαπημένο σου πιτσιρίκι να γευτεί τη χαρά της γνώσης με τρόπο δημιουργικό και ψυχαγωγικό εκτός των καθιερωμένων. Τιμή: 159 ευρώ    . (όλο το άρθρο)


Μετά από μια σειρά κορυφαίων αποκλειστικών PlayStation® τίτλων και ο εκρηκτικός Kratos, πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς τίτλων God of War μαθαίνει ελληνικά και ετοιμάζεται για πρεμιέρα το 2018 Το παιχνίδι παίζεται ήδη στη γλώσσα σου μετά και από την τελευταία ενημέρωση λογισμικού συστήματος 5.00 του PlayStation®. (όλο το άρθρο)

Μια συλλογή από υπέροχες χριστουγεννιάτικες κορνίζες για να διακοσμήσετε τις υπέροχες φωτογραφίες σας. Μπορείτε να προσθέσετε τα χριστουγεννιάτικα πλαίσια στις αγαπημένες φωτογραφίες των διακοπών σας, όπως χριστουγεννιάτικα δέντρα, δώρα, καραμέλες, εικόνες από τον Άγιο Βασίλη και πολλά άλλα και οποιαδήποτε η εικόνα θα γίνει τέλεια! Κατεβάστε την εφαρμογή. (όλο το άρθρο)

Σημαντικές ευκαιρίες χρηματοδότησης διεκδικούν και επιτυγχάνουν, παρά τη δυσμενή οικονομική κατάσταση, οι ελληνικές startup εταιρείες. Μάλιστα, υπάρχουν παραδείγματα, όπως αυτά των Persado και Taxibeat, που αποτελούν δυνατά case studies ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. (όλο το άρθρο)

Η Cosmote TV επικράτησε της διαγωνιστικής διαδικασίας για την απόκτηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων του Champions League και Europa League για την περίοδο 2018-2021. Όπως και την προηγούμενη τριετία, οι αγώνες των δύο πιο εμπορικών διασυλλογικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στον πλανήτη θα μεταδίδονται από την Cosmote TV. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος