τεχνολογία

Δωρεάν VDSL για τρεις μήνες φέρνει το δίκτυο σταθερής της WIND στο σπίτι των συνδρομητών που θα επιλέξουν να ζήσουν την εμπειρία της πολύ γρήγορης επικοινωνίας με ταχύτητες έως 50Mbps. Με την υπηρεσία WIND VDSL οι συνδρομητές αποκτούν ακόμα πιο γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο, κάνουν ακόμα πιο εύκολα downloading, uploading, απολαμβάνουν αδιάλειπτο live streaming και […]. (όλο το άρθρο)


Το επερχόμενο Galaxy S9, που θα λανσάρει η Samsung τους πρώτους μήνες του 2018, θα διαθέτει βελτιωμένο και πιο ασφαλή αισθητήρα αναγνώρισης της ίριδας του ματιού. Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η κορεατική εφημερίδα Korea Herald, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Samsung θα βελτιώσει και το συνοδευτικό λογισμικό ώστε να μειώσει τον χρόνο απόκρισης του αισθητήρα, ο […]. (όλο το άρθρο)

Η LG Electronics (LG) διοργανώνει τον gaming διαγωνισμό The Battle of the Monitors και προσφέρει δώρο ένα LG gaming monitor σε έναν μεγάλο νικητή καθώς και άλλα LG δώρα σε άλλους τρεις. Τέσσερις YouTubers-gamers κάνουν reviews τεσσάρων gaming monitors, παρουσιάζουν τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους και τις χρήσεις τους και καλούν τους χρήστες να επιλέξουν […]. (όλο το άρθρο)

Christmas Gadgets

12-12-2017 10:53 AM | mobile-news | σχετικά νέα

Η πιο λαμπερή γιορτή του έτους είναι εδώ και εμείς σας προτείνουμε δώρα τεχνολογίας. Μην αγχώνεστε και μην πανικοβάλλεστε! Δεν χρειάζεται να πάρετε τους δρόμους και να τρέχετε σε όλα τα καταστήματα για να βρείτε το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους. (όλο το άρθρο)

Το OnePlus 5T Star Wars Edition τελικά θα κυκλοφορήσει και στην ευρωπαϊκή αγορά, και όχι μόνο στην Ινδία, σύμφωνα με το trustedreviews.com. (όλο το άρθρο)

Πολύ σύντομα η Google, μέσω της υπηρεσίας Maps, θα σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε σε ποια ακριβώς στάση λεωφορείου ή τρένου πρέπει να κατεβείτε. Πρόκειται για μια μικρή αλλά σημαντική αναβάθμιση, όπως σημειώνει το techcrunch. (όλο το άρθρο)

Καλά νέα για τη Sony. Η εταιρεία ανακοίνωσε, σύμφωνα με το verge. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος