τεχνολογία

Εκπτώσεις έως και 60% και με έως 36 άτοκες δόσεις[1], σε μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, σταθερής και κινητής, προσφέρει στους πελάτες της η COSMOTE, για να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους Smartphones, Tablets, laptops, Smart gadgets και αξεσουάρ σε απίστευτες τιμές. Κάθε εβδομάδα θα προστίθενται και νέα προϊόντα σε έκπτωση. (όλο το άρθρο)


Weather Mate – Δωρεάν

13-12-2017 9:03 PM | mobile-news | σχετικά νέα

Το Weather Mate είναι μια δωρεάν εφαρμογή καιρού που πραγματικά διατηρεί τα πράγματα απλά. Έχει μερικά στοιχεία από Material Design, μαζί με σχεδιαστικά στοιχεία από MIUI, που την κάνουν μια «καθαρή» και όμορφη εμφανισιακά εφαρμογή. (όλο το άρθρο)

Επιστρέψτε στην πιο γνωστή ένοπλη σύρραξη του 20ού αιώνα και στο δραματικό υπόβαθρο που αποτέλεσε την έμπνευση της δημοφιλούς σειράς Call of Duty – τώρα φτιαγμένη από την αρχή για μια νέα γενιά παικτών. Για PS4, Xbox One, PC. (όλο το άρθρο)

Το Flamingo for Twitter είναι η πιο πρόσφατη Twitter εφαρμογή. Διαθέτει Material Design, διάφορα θέματα και υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών, που λειτουργούν αρμονικά μεταξύ τους. (όλο το άρθρο)

ADW Launcher 2 – Δωρεάν

13-12-2017 3:48 PM | mobile-news | σχετικά νέα

Η έκδοση 2.0 βρίσκεται σε beta φάση στο Google Play Store και διαθέτει πλήθος νέων χαρακτηριστικών, μαζί με επανασχεδιασμένο UI, το οποίο ταιριάζει περισσότερο στο Material Design. (όλο το άρθρο)

Τα στελέχη της ιντερνετικής πλατφόρμας συνδρομητικής τηλεόρασης με την επωνυμία Netflix, Yann Lafarge και Yenia Zaba, η οποία εκπέμπει επισήμως από σήμερα στην Ελλάδα, δήλωσαν στα ΑΠΕ-ΜΠΕ χαρούμενοι που εισέρχονται στην ελληνική αγορά, προσθέτοντας ότι το Netflix έχει τη διάθεση να χρηματοδοτήσει Έλληνες παραγωγούς για τη δημιουργία σειρών και ταινιών, οι οποίες ωστόσο, να διαθέτουν […] (όλο το άρθρο)

Η Vodafone, με στόχο την ουσιαστική ανταπόκριση στις σύγχρονες προκλήσεις όπως και στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, παραμένει προσηλωμένη στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και παρουσιάζει τον 14ο Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης. Για το έτος αναφοράς του Απολογισμού, Απρίλιος 2015 – Μάρτιος 2016, το κοινωνικό-οικονομικό αποτύπωμα της Vodafone στη χώρα ξεπερνά τα 620 εκατ. (όλο το άρθρο)

Στις 14 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι προπαραγγελίες του Ataribox, σύμφωνα με το verge.com, ενώ η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2018. (όλο το άρθρο)

Η Google ανακοίνωσε ότι ανοίγει ένα κέντρο ερευνών τεχνητής νοημοσύνης στην Κίνα, με στόχο να αξιοποιήσει τις ολοένα μεγαλύτερες δυνατότητες του ντόπιου δυναμικού σε αυτό το πεδίο-κλειδί. Θα είναι το πρώτο κέντρο αυτού του είδους που θα ανοίξει γενικότερα στην Ασία η Google, η οποία έχει ήδη παρόμοια κέντρα ερευνών στη Νέα Υόρκη, στο Τορόντο, […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος