τεχνολογία

Υπερδιπλασιασμό καταγράφουν τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες που εντάσσουν τοInternet of Things (ΙοΤ) στις καθημερινές τους επιχειρηματικές λειτουργίες, μειώνοντας τα περιττά κόστη και διασφαλίζοντας καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών. Ειδικότερα, το 2013 μόλις το 12% των εταιριών χρησιμοποιούσε το IoT, ενώ το 2017 το ποσοστό έφτασε στο 27%. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Να διαβιβαστεί στο Εφετείο η δικογραφία για το πρώην στέλεχος της Vodafone Κωνσταντίνο Τσαλικίδη, ο οποίος είχε βρεθεί απαγχονισμένος στο σπίτι του στον Κολωνό το 2005, ζήτησε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αντώνης Λιόγας. . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Το Assassin’s Creed Origins μόλις μας έδωσε το δεύτερο μεγάλο boss battle. Όπως είχαμε δει προηγουμένως με τον Anubis, το νέο Trail of the Gods θα είναι διαθέσιμο μόνο για μία εβδομάδα, γιαυτό ετοιμαστείτε καλά και κάντε όσα πιο πολλά levell up μπορείτε πριν μπείτε στην μάχη. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Πριν από μερικά χρόνια βλέπαμε στις τηλεοράσεις μας τον πανζουρλισμό που γινόταν κατά τη διάρκεια της Black Friday στις ΗΠΑ και αναρωτιόμασταν γιατί δεν είχαμε κάτι παρόμοιο και στην Ελλάδα. Το Internet και η παγκοσμιοποίηση, όμως, έφεραν τα ξενόφερτα έθιμα […] The post Black Friday 2017: Πολλές καλές προσφορές από καταστήματα στην Ελλάδα appeared first on DigitalNews. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος