τεχνολογία

Τα νέα iPhone 8 και 8 Plus παρουσίασε χθες το βράδυ η Apple Inc. σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο “Steve Jobs Theater” στα νέα κεντρικά γραφεία του τεχνολογικού κολοσσού. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

To Κέντρο Επισκεπτών στο νέο Apple Park είχε τα εγκαίνια του σήμερα και έτσι το 9to5Mac βρέθηκε εκεί για να δει από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις. Όπως και στο αντίστοιχο που βρίσκεται στο ιστορικό Apple Campus της εταιρείας έτσι και σε αυτό οι επισκέπτες μπορούν αν εισέλθουν σε ένα κατάστημα με αποκλειστικά καλούδια που δεν . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Δυσάρεστα τα νέα σήμερα για όλους εκείνους που θα ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους το νέο έξυπνο ηχείο της Apple HomePod για τις εορτές. Η Apple με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως έχει μεταθέσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του έξυπνου, ασύρματου, ηχείου της από Δεκέμβριο πού ήταν προγραμματισμένο αρχικά στις αρχές του 2018 για περιορισμένο αριθμό . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple όπως όλα δείχνουν θα επεκτείνει το δωρεάν πρόγραμμα επισκευής για 2013-2015 MacBook Pro μοντέλα που είχαν πρόβλημα με την αντιανακλαστική επικάλυψη τους. Ένα εσωτερικό κείμενο της εταιρείας που διέρρευσε αποκαλύπτει ότι η Apple έχει δώσει έγκριση για δωρεάν επισκευές για 4 χρόνια από την στιγμή της επίσημης αγοράς ενός τέτοιου μηχανήματος. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Μήνες μετά την ανακοίνωση της Feral Interactive ότι ο δημοφιλής τίτλος για κονσόλες και PC, το GRID Autosport, θα καθυστερούσε ως κυκλοφορία ως το τέλος του έτους, σήμερα είχαμε μια πρώτη ματιά για το πως θα μοιάζει αυτό το racing παιχνίδι στο iPhone και στο iPad. Το βίντεο preview παρακάτω αν μη τι άλλο είναι . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Μια νέα αναφορά σήμερα από την KGI δίνει περισσότερες προβλέψεις και πληροφορίες για την επερχόμενη 2018 σειρά των iPhone η οποία αναμένεται να συμπεριλαμβάνει κατά πολύ γρηγορότερα baseband chips από την Intel κατά κύριο λόγο και ίσως εν μέρη από την Qualcomm. Η αναλογία θα είναι 70%-80% αυτών των chip κατασκευασμένα από την Intel ενώ . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος