τεχνολογία

Η iSquare ενημερώνει και παράλληλα εφιστά την προσοχή στο καταναλωτικό κοινό ότι έξι Εξουσιοδοτημένα κέντρα Επισκευών της Apple (Apple Authorised Service Provider), τα οποία είναι και τα μόνα εξουσιοδοτημένα από την Apple κέντρα για οποιοδήποτε θέμα επισκευής αφορά στα προϊόντα της, λειτουργούν σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην Αθήνα λειτουργούν τρία (3) Εξουσιοδοτημένα κέντρα Επισκευών της. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Στο κανάλι της Apple στο Youtube είχαμε σήμερα ένα νέο διαφημιστικό σποτ που και αυτό με την σειρά του ανήκει στην σειρά “Shot on iPhone”. Οι λήψεις έχουν γίνει με το iPhone 7 Plus και τις δυνατότητες που παρέχει το διπλό σύστημα φακών του. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Σε αντίθεση με το iPhone, iPad και iPod Touch το Apple Watch έχει έναν διαφορετικό ήχο φόρτισης που ακούγεται όταν το τοποθετήσετε στον μαγνητικό φορτιστή του. Με την ίδια λογική το iPhone 8 θα πρέπει και αυτό να έχει ένα μοναδικό αρχείου ήχου που θα υποδεικνύει την φημολογούμενη ασύρματη φόρτιση του. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Εκτενείς είναι οι αναφορές των γερμανικών μέσων ενημέρωσης στα «βουνά» σκουπιδιών στους δρόμους της Ελλάδα, λόγω των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων της ΠΟΕ - ΟΤΑ, με αφορμή το θέμα των συνταξιούχων.  . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Με στόχο την ομαλή ανάπτυξη δικτύων και υποδομών με διαφορετικά χαρακτηριστικά για την παροχή σύγχρονων και αξιόπιστων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής και ο Όμιλος ΟΤΕ διοργάνωσαν ημερίδα ενημέρωσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας στις εγκαταστάσεις της OTE Academy. Στελέχη της ΕΔΑ Αττικής είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν αναλυτικά στελέχη και αναδόχους έργων. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Για τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ, ενημέρωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στη συνάντηση που είχαν νωρίτερα, στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος