τεχνολογία

Η iSquare ενημερώνει και παράλληλα εφιστά την προσοχή στο καταναλωτικό κοινό ότι έξι Εξουσιοδοτημένα κέντρα Επισκευών της Apple (Apple Authorised Service Provider), τα οποία είναι και τα μόνα εξουσιοδοτημένα από την Apple κέντρα για οποιοδήποτε θέμα επισκευής αφορά στα προϊόντα της, λειτουργούν σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην Αθήνα λειτουργούν τρία (3) Εξουσιοδοτημένα κέντρα Επισκευών της. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

H Nokia και η Apple διευθέτησαν τη μακρόχρονη διαφωνία τους για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και συμφώνησαν σε μία πολυετή παραχώρηση άδειας χρήσης πατέντας. Από αντίδικοι της δικαστικής αίθουσας, οι δύο εταιρείες μετατρέπονται σε επιχειρηματικούς εταίρους. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα μια άλλη εξαιρετικά περίεργη ενημέρωση ασφαλείας για τα Windows XP, η οποία με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται να σχετίζεται με το patch για το WannaCry που κυκλοφόρησε η εταιρεία την περασμένη βδομάδα. Συγκεκριμένα, η νέα ενημερωμένη έκδοση είναι η KB982316 και δημοσιεύθηκε από τη Microsoft για όλα τα συστήματα με […]. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Αν και όλοι μας περιμένουμε το iPhone 8 με την νέα OLED οθόνη σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα η Apple ήδη πειραματίζεται με την επόμενης γενιάς οθόνη και πιο συγκεκριμένα με την τεχνολογία microLED. Το δημοσίευμα μας έρχεται σήμερα από το όχι και πάντα αξιόπιστο Digitimes που αναφέρει: “Πρόσφατες συζητήσεις της αγοράς κάνουν λόγο ότι η . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Μέχρι να παρουσιαστεί το νέο iPhone 8 τόσο θα οργιάζουν οι διαρροές και οι φήμες για τα χαρακτηριστικά της πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας της Apple. Μια σειρά από καλούπια, που χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες για την κατασκευή θηκών, είδαν το φως της δημοσιότητας από ξένες ιστοσελίδες. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος