τεχνολογία

Η iSquare ενημερώνει και παράλληλα εφιστά την προσοχή στο καταναλωτικό κοινό ότι έξι Εξουσιοδοτημένα κέντρα Επισκευών της Apple (Apple Authorised Service Provider), τα οποία είναι και τα μόνα εξουσιοδοτημένα από την Apple κέντρα για οποιοδήποτε θέμα επισκευής αφορά στα προϊόντα της, λειτουργούν σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην Αθήνα λειτουργούν τρία (3) Εξουσιοδοτημένα κέντρα Επισκευών της. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

H νέα αναβάθμιση του λογισμικού για το Apple TV 4 είναι γεγονός και έτσι η Apple διέθεσε στο ευρύ κοινό πριν δύο μέρες την έκδοση tvOS 10.2. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Visa μας ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τις mobile πληρωμές σε περισσότερες από 12 ευρωπαϊκές χώρες έως τα τέλη του 2017. Όπως πολύ σωστά φανταστήκατε σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα της κρίσης. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Πριν δύο ημέρες η Apple κυκλοφόρησε την νέα αναβάθμιση για το Apple Watch και πιο συγκεκριμένα την έκδοση του watchOS 3.2 με τις μεγαλύτερες αλλαγές να είναι η νέα ρύθμιση Theater Mode καθώς και η είσοδο της Siri στις εφαρμογές του Apple Watch. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple πριν δύο μέρες μας έφερε μια σειρά από αναβαθμίσεις για όλες τις πλατφόρμες των λογισμικών της. Έτσι λοιπόν είδαμε και τα Mac να δέχονται την νέα macOS Sierra 10. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Μετά από εβδομάδες beta εκδόσεων η Apple την Δευτέρα έδωσε στο ευρύ κοινό την iOS 10.3 αναβάθμιση για iPhone, iPad και iPod touch. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του σε περιστατικό με πυροβολισμούς εντός λεωφορείου στη λεωφόρο Στριπ, όπου βρίσκονται πολλά καζίνο στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Το βασικό φιλοκουρδικό κόμμα της Τουρκίας, Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP), κατήγγειλε την Τρίτη ότι είναι στόχος «εμπάργκο» από τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία δεν προβάλλουν την εκστρατεία του κατά της υπερψήφισης της συνταγματικής μεταρρύθμισης που τίθεται σε δημοψήφισμα στις 16 Απριλίου. . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Τα νέα Galaxy S8 και S8+ παρουσιάστηκαν σήμερα με τον Κορεατικό κολοσσό για ακόμη μια χρονιά να προσπαθεί σκληρά να παρουσιάσει ότι καλύτερο έχει στις δύο νέες αυτές ναυαρχίδες θέλοντας να αφήσει πίσω τις καταστροφικές εντυπώσεις του Galaxy Note 7 και παράλληλα να προλάβει στην στροφή την Apple και το επερχόμενο iPhone 8. Αντικειμενικά τα . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος