τεχνολογία

Η iSquare ενημερώνει και παράλληλα εφιστά την προσοχή στο καταναλωτικό κοινό ότι έξι Εξουσιοδοτημένα κέντρα Επισκευών της Apple (Apple Authorised Service Provider), τα οποία είναι και τα μόνα εξουσιοδοτημένα από την Apple κέντρα για οποιοδήποτε θέμα επισκευής αφορά στα προϊόντα της, λειτουργούν σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην Αθήνα λειτουργούν τρία (3) Εξουσιοδοτημένα κέντρα Επισκευών της. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τεχνολογία

Μια νέα αναφορά απόψε έρχεται να ρίξει περισσότερο φως στα μυστικά σχέδια της Apple για την αυτοκίνηση και το Project Titan της. Η The New York Times ήρθε σε επαφή με 5 ανώνυμες πηγές κοντά στο Project Titan της Apple και έμαθε πληροφορίες για το πως το μεγάλο σχέδιο της Apple να φέρει την επανάσταση στην αυτοκινητοβιομηχανία . (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΚΑΙ 24 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Σε 30 δήμους της χώρας και 24 Περιφερειακές Ενότητες αρχίζουν τη λειτουργία τους τα Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (Κ.Ε. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η γενική εικόνα που έχουν οι άνθρωποι πολύ κοντά στα σχέδια της Apple είναι πως η εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα iPhone μοντέλα της τον επόμενα μήνα κάτι το οποίο ισχύει και ιστορικά. Σήμερα είχαμε την αποκάλυψη πως η Apple θα παρουσιάσει το νέο OLED iPhone της μαζί με τα iPhone 7s/Plus σε ένα media . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από τα ερείπια κτηρίου στην Ίσκια τον μικρό Ματίας ο οιποίος, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είναι πέντε ετών. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από τα ερείπια κτηρίου στην Ίσκια τον μικρό Ματίας ο οιποίος, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είναι πέντε ετών. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τη λειτουργία τους σε 30 δήμους της χώρας ξεκινούν τα Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ), με στόχο την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους πολίτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις. . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας η Samsung και επίσημα ανακοίνωσε την νέα της ναυαρχίδα που ακούει στο όνομα Galaxy Note 8 και η οποία θα θελήσει να συναγωνιστεί το επερχόμενο iPhone 8 στην αγορά. Η εταιρεία στην παρουσίαση της νέας συσκευής για ακόμη μια φορά έκανε συγκρίσεις με το iPhone. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στο Γραφείο του στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί το Σάββατο 26 Αυγούστου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των επιμελητηρίων της πόλης. Θέμα της συνάντησης είναι η ενημέρωση του πρωθυπουργού για τα αιτήματα των επιμελητηρίων, ενόψει της ομιλίας που θα κάνει στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ The post Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας appeared (όλο το άρθρο)

οικονομία

Αναλυτική ενημέρωση για τον προγραμματισμό δράσεων του Υπουργείου Παιδείας λίγο πριν την έναρξη της εκπαιδευτικής χρονιάς είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον αρμόδιο υπουργό Κώστα Γαβρόγλου. Η πορεία προς το άνοιγμα των σχολείων, οι πρωτοβουλίες για το νέο λύκειο και η υλοποίηση του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση που πρόσφατα ψηφίσθηκε, μέσω, μάλιστα, της The post Τι συζήτησαν Τσίπρα (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος