τεχνολογία

Σημαντική αύξηση μεγεθών και καθαρών κερδών κατέγραψε η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία.  Συγκεκριμένα, κατά το 2016 η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT σημείωσε: • Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 23,3%, από €136,6 εκ. (όλο το άρθρο)


Η iStorm, η μοναδική Apple Premium Reseller αλυσίδα στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Enginius, διοργανώνει νέο κύκλο Σεμιναρίων Δημιουργίας και Ανάπτυξης Εφαρμογών για iPhone και iPad, από τη Δευτέρα 8 Μαΐου έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017. H τελευταία έκδοση του Xcode, η ανάπτυξη εφαρμογών για iPhone και iPad με τη χρήση των Unified Storyboards, οι δυνατότητες. (όλο το άρθρο)

H Huawei, πάροχος λύσεων πληροφορικής και τεχνολογίας, παρουσιάζει τις τελευταίες της καινοτομίες που θα φέρουν την εταιρεία σε μια νέα εποχή ενσωμάτωσης υπηρεσιών Cloud και θα οδηγήσουν σε νέους δρόμους ανάπτυξης Real Time – On Demand – All Online. Το Road Show Trailer θα περιοδεύσει σε 22 χώρες της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης και των. (όλο το άρθρο)

H Eset ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας, βελτιωμένης έκδοσης της κονσόλας διαχείρισης, Eset Remote Administrator 6.5. (όλο το άρθρο)

Ο καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Columbia Michael Tuts συνομιλεί με το κοινό την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 19:30 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Τον καθηγητή Μichael Tuts έχει προσκαλέσει ο Σύλλογος Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Columbia στην Ελλάδα και η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου. (όλο το άρθρο)

H Byte τιμήθηκε ως «Partner of the Year – Dell Legacy» και απέσπασε το βραβείο «Converged & Networking Solutions Partner» για τη συνολική της επίδοση τη χρονιά που πέρασε στην ετήσια εκδήλωση αναγνώρισης συνεργατών Dell EMC Partner Awards. Τα Dell Partner Awards έχουν στόχο να ξεχωρίσουν τις εταιρίες που αξιοποιούν αποτελεσματικά τις τεχνολογίες και τις. (όλο το άρθρο)

Η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης ΑΕ και η ΕΠΑ Θεσσαλίας ΑΕ επέλεξαν την Data Communication για το διαχωρισμό των δραστηριοτήτων Διανομής και Εμπορίας στον κλάδο του φυσικού αερίου, στο πλαίσιο της δημιουργίας δύο νέων Εταιριών Προμήθειας και Διανομής Φυσικού Αερίου με τίτλο Αέριο Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας ΑΕ και ΕΔΑ Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας ΑΕ, αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα, οι ΕΠΑ Θεσσαλονίκης. (όλο το άρθρο)

Η Google δίνει την δυνατότητα σε επιχειρηματίες να δημιουργήσουν μια αποτελεσματική και ολοκληρωμένη παρουσία στο ίντερνετ μέσω των εργαλείων της, AdWords, Google My Business και YouTube. Συγκεκριμένα, το διαφημιστικό πρόγραμμα AdWords της Google στο διαδίκτυο είναι εύκολο στη χρήση και μπορούν να το αποκτήσουν όλοι οι επιχειρηματίες που χρειάζονται να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος