τεχνολογία

Σημαντική αύξηση μεγεθών και καθαρών κερδών κατέγραψε η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία.  Συγκεκριμένα, κατά το 2016 η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT σημείωσε: • Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 23,3%, από €136,6 εκ. (όλο το άρθρο)


Η νέα σειρά τηλεοράσεων QLED TV της Samsung παρουσιάζεται στα καταστήματα της Κωτσόβολος, προσφέροντας μια νέα εμπειρία εικόνας και ήχου. Με τις νέες τηλεοράσεις QLED όλη η χρωματική παλέτα ζωντανεύει στην οθόνη καθώς διαθέτουν τεχνολογία Quantum Dot που προσφέρει μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας και αληθινό RGB. (όλο το άρθρο)

Η Xerox Hellas αναγνωρίστηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά για το υψηλό επίπεδο κατάρτισης και εξυπηρέτησης των πελατών, καθώς έχει αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό τα τμήματα τεχνικής εξυπηρέτησης, με περισσότερους από 70 εξειδικευμένους τεχνικούς σε όλη την Ελλάδα.  Ανάμεσα στα πιο αξιόλογα επιτεύγματα του έμπειρου προσωπικού της Xerox είναι το γεγονός ότι το 85% των αιτημάτων. (όλο το άρθρο)

Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) από κοινού με την Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς (ΓΕ.ΓΑ. (όλο το άρθρο)

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την έκθεση Music World Expo 2017, που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο μεταξύ 19-21 Μαΐου 2017. Η έκθεση αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης περυσινής διοργάνωσης και ακριβώς 50 ημέρες πριν τη φετινή έκθεση, τόσοι οι διοργανωτές όσο και οι εκθέτες προετοιμάζονται πυρετωδώς για μια ακόμα πιο επιτυχημένη. (όλο το άρθρο)

Η ψηφιακή «ακαταστασία» αυξάνεται, τόσο λόγω της έκρηξης στη χρήση εφαρμογών, όσο και λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η αυξημένη χωρητικότητα μνήμης των συσκευών. Όμως, η ελλιπής συντήρηση των εφαρμογών αφήνει τις συσκευές ευάλωτες απέναντι σε απειλές που σχετίζονται με την ασφάλειά τους. (όλο το άρθρο)

 Η LG Electronics Hellas παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα ολοκληρωμένη λύση digital signage εξωτερικού χώρου XE3C. Η νέα outdoor digital signage λύση αποτελείται από τα αντίστοιχα μοντέλα οθονών υψηλής φωτεινότητας και outdoor digital signage cases. (όλο το άρθρο)

 Tα νέα «Perfect Ten» smartphones Huawei P10 & Huawei P10 Plus υποδέχεται η WIND στις 4 Απριλίου σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας της. Τα Ρ10 & P10 Plus δίνουν στον χρήστη την εμπειρία εντυπωσιακά γρήγορης πλοήγησης χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών τους, μέσα από μια μεγάλη οθόνη υψηλών προδιαγραφών. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος