τεχνολογία

Σημαντική αύξηση μεγεθών και καθαρών κερδών κατέγραψε η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία.  Συγκεκριμένα, κατά το 2016 η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT σημείωσε: • Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 23,3%, από €136,6 εκ. (όλο το άρθρο)


Την Τρίτη 23 Μαΐου 2017, σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Θέατρο Παλλάς, πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά η Τελετή Απονομής των Βραβείων Βιβλίου Public. Σε μία λαμπερή γιορτή που αποτέλεσε σημείο συνάντησης για συγγραφείς, εκπροσώπους του εκδοτικού κλάδου, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και αναγνώστες, τα Public, τα μεγαλύτερα ελληνικά βιβλιοπωλεία, βράβευσαν τα βιβλία που αγαπήθηκαν από το. (όλο το άρθρο)

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου, ένας ερευνητής ασφάλειας της Google δημοσίευσε ένα artifact στο Twitter που ενδεχομένως δείχνει μια σύνδεση μεταξύ των επιθέσεων ransomware του WannaCry, που έπληξαν πρόσφατα χιλιάδες οργανισμούς και ιδιωτικούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, και του κακόβουλου λογισμικού που αποδόθηκε στη διαβόητη ομάδα χάκερ Lazarus, υπεύθυνη για μια σειρά καταστροφικών επιθέσεων εναντίον (όλο το άρθρο)

Η Ericsson πρόκειται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το παγκόσμιο οικοσύστημα του Διαδικτύου των Αντικειμένων (IoT) σε συνεργασία με τη Microsoft, δίνοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να μειώσουν τον χρόνο που απαιτείται για την εισαγωγή κινητών δικτυακών υπηρεσιών ΙοΤ. Η οικογένεια IoT Accelerator επιτρέπει στις επιχειρήσεις να υλοποιούν λύσεις ΙοΤ μέσω της πλατφόρμας Azure, η οποία. (όλο το άρθρο)

H SAP αξιοποιεί τον ψηφιακό της πυρήνα, τις τεχνολογίες του μέλλοντος και την εξειδίκευσή της στο ERP για να βοηθήσει τους πελάτες της να κάνουν τις λειτουργίες τους ψηφιακές, περισσότερο προγραμματισμένες και πιο «έξυπνες». Η δέσμευση της SAP για ένα ανοιχτό οικοσύστημα και οι ισχυρές της συνεργασίες αποτελούν το κλειδί για την «έξυπνη» επιχείρηση που. (όλο το άρθρο)

Η D-Link παρουσιάζει το PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit, ένα σετ συσκευών που βοηθά τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Wi-Fi από οποιοδήποτε σημείο στο σπίτι ή στο γραφείο. Με το PowerLine AV1000 Wi-Fi Starter Kit η σύνδεση του δικτύου μπορεί να επεκταθεί διατηρώντας υψηλές τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και εξαλείφοντας τις διακοπές και. (όλο το άρθρο)

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, επεκτείνει τις σειρές S7 και V7. Οι δύο αυτές σειρές προσφέρουν εκπληκτικές εικόνες σε επιχειρήσεις και σε οικιακούς χρήστες που αναζητούν οθόνες για υψηλές αποδόσεις σε καλή τιμή. (όλο το άρθρο)

Η Westnet, εταιρεία του Ομίλου Olympia, ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, αναδείχθηκε ανάμεσα στους “Greek Business Champions” στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας» που διοργάνωσε η Direction Business Solutions υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μάϊου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, επιβράβευσε τις ελλ (όλο το άρθρο)

H LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ένα εύρος έξυπνων συσκευών που είναι πλήρως συμβατές με το Google Assistant του Google Home, προσφέροντας προηγμένη σύνδεση και ευκολία για το σύγχρονο έξυπνο σπίτι. Η συμβατότητα με το Google Home θα αρχίσει να είναι διαθέσιμη αυτό το μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις συνδεδεμένες έξυπνες συσκευές της LG, όπως το πλυντήριο ρούχων. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος