γυναίκα

Ή όσα θα ήθελες να σου πουν νωρίτερα όταν ήσουν μικρός, πριν τα μάθεις μόνος σου. Πάρε βαθιά ανάσα, είναι πολλά. (όλο το άρθρο)


Τι ωραίο πράγμα οι σχέσεις, ε; Ουσιαστική επικοινωνία με τον άνθρωπό σου, απελευθερωμένο σεξ, ευχάριστες στιγμές και μικροί καβγάδες που σας φέρνουν πιο κοντά. Μία όαση μέσα σε έναν τρελό κόσμο. (όλο το άρθρο)

Τα μπέρδευα κι εγώ παλιά αυτά τα δύο. Τα δύο διαφορετικά «σ’ αγαπώ» που υπάρχουν. (όλο το άρθρο)

Πριν γίνεις γονιός νομίζεις ότι σε ξέρεις. Ότι έχει κατασταλάξει αυτό το μέσα σου, ότι γνωρίζεις τον εαυτό σου, ότι αυτή που αντικρύζεις στον καθρέφτη, την διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίο. (όλο το άρθρο)

  Πολλές φορές ταυτιζόμαστε με τα προβλήματα των παιδιών μας και σπεύδουμε να πάρουμε θέση, να πούμε την άποψη μας και να δώσουμε συμβουλές. Φανταστείτε τον εαυτό σας σαν παιδί, να γυρνάτε από το σχολείο με κάτι που σας προβλημάτιζε και όταν […]. (όλο το άρθρο)

Χαράς ευαγγέλια για όσους δεν πορεύονται στη ζωή ακριβώς «με το ‘σεις και με το σας» και προτιμούν την ευθεία, κάποτε και την ελαφρώς απότομη προσέγγιση στις σχέσεις τους, φιλικές, επαγγελματικές, προσωπικές. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου […]. (όλο το άρθρο)

Το έχουμε ζήσει όλοι μέσα στο ταξίδι μας στη ζωή. Άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας σα μία αστραπή κάνουν τη ζημιά τους στην ψυχή μας και φεύγουν, υπεύθυνοι σε μία επιχείρηση που ρουφάνε την ενέργεια των υπαλλήλων τους, άνθρωποι […]. (όλο το άρθρο)

ΔΡΑΣΕ ΣΙΩΠΗΛΑ… Η φράση αυτή, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, ένα από τα πιο αγαπημένα μου μότο. Το επαναλαμβάνω στον εαυτό μου και παράλληλα, συμβουλεύω φίλους και γνωστούς να κάνουν την παραπάνω φράση, βίωμα. (όλο το άρθρο)

Της Κατερίνας Τσαμπά Τόση στεναχώρια γύρω μας, τόση κακία, τόση καχυποψία που σε «ποτίζουν» μερικές φορές και αρχίζεις και πιστεύεις ότι μόνο έτσι είναι οι άνθρωποι. Κι αρχίζεις κι εσύ γίνεσαι κι εσύ έτσι… Υπάρχουν όμως εκείνοι οι άνθρωποι που […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος