γυναίκα

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός ζει για να είναι ο πρώτος, ο καλύτερος, ο αξεπέραστος. Και εκείνος με το πιο αξιοζήλευτο ταίρι. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Ο Έρωτας σε όλες του τις μορφές. Βασανιστικός μα και λυτρωτικός. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Υπό διαφορετική συγκυρία το εγχείρημα θα μπορούσε να αποτελεί πρόκληση καθώς συνδέεται με αρκετές πρωτιές. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Στα καλύτερά της είναι η Χριστίνα Στεφανίδη μετά τον χωρισμό της εδώ και λίγους μήνες από τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Κονέ. Το γνωστό μοντέλο βγαίνει. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Μετά την επιστροφή της από τις Φιλιππίνες και το Nomads, η Όλγα Πηλιάκη αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Μετράμε αντίστροφα για την 90ή Απονομή των Βραβείων Οσκαρ και προβλέπουμε τους νικητές στις σημαντικότερες κατηγορίες. . (όλο το άρθρο)

υγεία

Μέχρι την ηλικία των 18, όσοι ήταν είτε θύτες ή θύματα αρκετές φορές την εβδομάδα ή το μήνα είχαν διπλάσιες έως τριπλάσιες πιθανότητες να εμφανίσουν ψυχωσική διαταραχή (όλο το άρθρο)

υγεία

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑΗ κατάχρηση του αλκοόλ αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση όλων των μορφών άνοιας, ιδίως της πρώιμης που εκδηλώνεται σε πιο μικρή ηλικία, σύμφωνα με νέα γαλλική επιστημονική έρευνα. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος